Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Smeren is nu een fluitje van een cent

Zonnebranddispensers HipHot

De eerste zonnestralen zijn alweer gespot. Omdat een kinderhuid extra kwetsbaar is voor de schadelijke gevolgen van UV-straling, is om de 2 uur insmeren met zonnebrand belangrijk. Bij een groot aantal van onze locaties staan nu deze zonnebranddispensers van HipHot. Dat scheelt een hoop gedoe met tubes! Voor de pm’ers en ouders fijn in gebruik en de oudere kinderen kunnen nu ook gemakkelijk zelf insmeren. Smeer dus gerust!

HipHot is op dit goede idee gekomen en omdat dit verhaal zo leuk is, willen we dit met jullie delen: “We zijn met HipHot begonnen omdat we ons verbaasden dat er geen zonnebrandcrème te krijgen is als je op school bent, een pretpark bezoekt, in het park bent of op een terrasje zit. En je bent juist vaak buiten als de zon schijnt. Toen we onderzoek gingen doen in het buitenland leerden we dat het bijvoorbeeld in Australië heel gewoon is dat er zonnebrandcrème gratis te krijgen is.

Maar, is er in Nederland dan ook wel vraag naar? Er zat maar 1 ding op en dat is testen. We hebben in het buitenland zonnebranddispensers besteld en een paar festivals gebeld: mogen we onze zonnebrandcrème dispensers gratis bij jullie neerzetten om te testen? Dat mocht. En we merkten dat er écht vraag naar is. Bij het eerste festival belden ze ons 2 uur na opening van het festival op: “Hebben jullie nog meer? Het is al bijna op en onze gasten staan in de rij voor de smeerautomaat.” Haha, hadden we dat dus goed aangevoeld!

Daarom zijn we zelf maar gestart met onze missie: overal zonnebrandcrème om zo mensen beschermd te laten genieten en huidkanker terug te dringen.”