Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tot 10 januari alleen noodopvang bso

BSO sluit van 20-24 december

Update 20 december – Dagopvang en peuterspeelzalen blijven open, bso’s alleen noodopvang

Alweer…. lockdown. Voor veel mensen een bittere pil, zeker voor de horeca, evenementenbranche en ondernemers met een winkel. En ook wij moeten helaas sluiten voor de meeste schoolgaande kinderen wat we heel erg betreuren. Uiteraard willen we meewerken aan het beheersbaar houden van de toegang tot zorg.

Opvang 0-4 jaar blijft gewoon open

Het aantal besmettingen bij kinderen van 0 tot 4 jaar is tot nu toe laag. Daarom blijft de kinderdagopvang voor deze groep kinderen gelukkig open.

BSO tot 10 januari alleen open voor noodopvang

Voor de bso is dit weekend gekozen voor gelijkstelling aan de sluiting van het onderwijs. We horen op maandag 3 januari of we vanaf 10 januari weer geheel open mogen. We houden wel al rekening met 17 januari daar het kabinet aan het onderwijs vraagt om zich voor te bereiden op afstandsonderwijs in die eerste week na de kerstvakantie. Maar we hopen van harte dat we alle bso kinderen weer mogen verwelkomen vanaf 10 januari.

Tot slot

Heb je vragen? Lees s.v.p. eerst de informatie van de overheid door, daarna kun je algemene vragen stellen aan onze klantenservice en specifieke vragen met betrekking tot de groep of de locatie aan de manager of de pedagogisch medewerkers van je kind(eren).


We wensen jullie ondanks alle beperkingen toch fijne feestdagen. Laten we hopen dat we snel weer alles kunnen en mogen en we jullie allen en vooral de kinderen snel weer in goede gezondheid zien. Daar kijken we naar uit!

Alle locaties van SKO sluiten op 24 december om 17:00 uur i.v.m. kerstavond. Dit geldt ook op oudejaarsdag!