Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

SKO & OPOO starten BBL-opleiding Kind Professional

BBL-opleiding Vacature Kind Professional

In januari 2024 start de 2-jarige BBL-opleiding (werken en leren) Kind Professional (niveau 4) in samenwerking met Openbaar Primair Onderwijs Oegstgeest (OPOO), het mboRijnland en SKO. Het is een unieke kans om binnen 2 jaar de diploma’s Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker én Onderwijsassistent te halen. De opleiding wordt betaalt en de BBL’er krijgt direct een fijne werkplek bij één van onze locaties in Oegstgeest.

Binnen twee jaar worden de BBL’ers opgeleid als brede kind professional waarbij zij zowel in de opvang als in het onderwijs ervaring opdoen in het vormgeven van een rijke ontwikkelomgeving voor kinderen. SKO en OPOO geloven namelijk in een gezamenlijke aanpak om kinderen de best mogelijke leer- en ontwikkelplek te kunnen bieden waar kinderen kunnen ontdekken, experimenteren, verwonderen en spelenderwijs kunnen leren en zichzelf kunnen zijn. De BBL’ers krijgen onder meer vakken op het gebied van pedagogiek en verschillende ontwikkelingsfases van kinderen, observeren en begeleiden van kinderen in interactie met andere kinderen en het herkennen van signalen. Daarnaast krijgen zij ook de echte schoolvakken, zoals Nederlands, rekenen, Engels en Loopbaan & Burgerschap.

Dit BBL-traject is vooral voor enthousiaste personen met een passie voor dit vak die al wat werk- en levenservaring hebben opgedaan in een andere branche en/of een (deel van hun) opleiding op een ander vakgebied hebben gevolgd op minimaal mbo 3 niveau. Bekijk de vacature of solliciteer direct.