Werken bij SKO
zijn wij SKO

Het fijne aan het werken bij SKO is dat wij het écht samen doen. Met elkaar, voor de kinderen!

Al 35 jaar zetten wij ons in om een liefdevolle en stimulerende omgeving te creëren voor kinderen van 0 t/m 14 jaar. Een fijne plek waar zij kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen en natuurlijk veel plezier kunnen beleven. Dit doen wij in onze 11 vestigingen en met succes.

Ruim 200 medewerkers werken samen bij SKO en wij groeien hard! En daarom zijn wij opzoek naar PM’ers die onze passie voor het werken met kinderen delen en ook zelf graag willen groeien. Om zo met energie en enthousiasme kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen!

Jij zet kinderen op nummer één, ziet jezelf als een toekomstbouwer en gelooft dat je samen verder komt. Bij SKO krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen in je vak en ook als mens. Dat tweede vinden wij namelijk minstens zo belangrijk!

Dit doen wij door voorop te lopen in pedagogische methodiek, te investeren in kennis en tools om jou in je kracht te zetten, door cursussen aan te bieden en door ons netwerk van betrokken en warme collega’s waarmee je samen het beste uit jouw carrière kan halen.

Dit alles hebben wij ondergebracht in vier domeinen:

SamenZIJN
SamenWERKEN
SamenGROEIEN
SamenIMPACTMAKEN

Werken bij SKO

Jennifer vertelt je er graag meer over.
En onze cultuur? Wij kunnen het je beter laten zien. Neem daarvoor een kijkje op onze socials.

Wil jij samen met ons werken in het mooiste beroep wat er is? Ontdek jouw carrièremogelijkheden bij SKO Oegstgeest!

Werken bij SKO
Bij SKO werken wij samen. Een mooi voorbeeld hiervan is Nathalie. Zij is naast PM’er ook communicatiemedewerker en werkt mee aan diverse communicatie projecten en de ontwikkeling van onze campagnes. Wie kan nou beter overbrengen wat kinderen en collega’s van SKO willen, dan een echte SKO’er? Hoe dat zo gekomen is? Nathalie vertelt je er graag meer over.

SKO’ers zijn toekomstbouwers. Wij zijn ons bewust van onze invloed op de ontwikkeling van kinderen en de impact daarvan in hun leven. Rutger begeleidt onze tieners zodat zij de overstap naar de middelbare school zelfverzekerd en met enthousiasme kunnen maken. Rutger haalt dan ook alles uit de kast om deze serieuze kant van de job te verweven in een plezierige ervaring voor de kinderen, waar zij met veel plezier op terug zullen kijken. Hoe Rutger dat doet? Bekijk zijn verhaal.

Net zoals de ontwikkeling van een kind, stopt ook de ontwikkeling van een SKO’er nooit. Wij willen altijd de beste zorg, stimulans en ervaring aan onze kinderen bieden. Om dit te kunnen doen, blijven wij ook investeren in onszelf. Kim, onze trainer, helpt jou daarbij. En je raadt het al, Kim is niet zomaar een trainer maar een SKO’er die zich jarenlang als PM’er heeft ingezet voor de kinderen.
Zo worden wij, door van elkaar te leren, samen beter en groeien we in ons vak.
Toch Kim?

Is onze flexpool iets voor jou?

Nieuwe plekken ontdekken en met verschillende collega’s en kinderen werken. Dat past helemaal bij jou. Afwisseling vind jij te gek! Snel schakelen? Dat doe jij als de beste. Zo kan jij veel verschillende kinderen op diverse locaties een onvergetelijke dag bezorgen. Dat is het voordeel als je een #superflexibelepm’er bent.

Waar zoeken we dit talent? Binnen één van onze locaties in Oegstgeest is er altijd iets te beleven. Van de moderne Vuur en Vlam tot onze creatieve en speelse locatie Uit en Thuis. Allemaal zijn zij uniek en natuurlijk ‘bewoond’ door energieke collega’s en misschien wel de leukste kinderen van Oegstgeest! En met zoveel locaties is er altijd volop werk.

De cultuur en sfeer van SKO proeven? Bekijk onze socials.