Peuterspeelzaal

Samen spelen met andere peuters in een vertrouwde maar ook uitdagende omgeving, dat is onze peuterspeelzaal. Wij vinden het erg belangrijk dat je kind het bij ons naar zijn zin heeft. Voelt je zoon zich op zijn gemak binnen de groep? Komt je dochter graag? Wij doen er alles aan om jouw kind een leuke tijd te geven.

Spelenderwijs leren

Op onze peuterspeelzaal verruimt je kind zijn belevingswereld. Samen spelen, rekening houden met anderen, taal beter begrijpen, woordenschat uitbreiden: spelenderwijs leert je kind heel veel bij ons. Onze leuke en leerzame activiteiten koppelen we altijd aan een bepaald thema. Zo bereiden we je kind voor op een goede start op de basisschool.

Ontdekken en ontwikkelen

Bij onze peuterspeelzalen werken we met de erkende VE-methode Uk&Puk (Voorschoolse Educatie), waarmee we de ontwikkeling van je kind op verschillende terreinen stimuleren. Voorbereiden op de Montessorischool kan ook. In onze Montessori Peutergroep en in de Montessori Startgroep maakt je kind alvast kennis met deze vorm van onderwijs.

Professioneel, persoonlijk en betrokken

Al onze pedagogisch medewerkers zijn gekwalificeerd en professioneel. Zij doen hun werk met enthousiasme en met vakkennis, maar vooral met hart en ziel. Want we vinden het bijzonder om betrokken te zijn bij de groei van je kind.