Ik ben Kelly Bunnig! Ik ben SKO-er in hart en nieren sinds 2011 en sinds 1 september 2023 pedagogisch coach in opleiding bij BSO-locatie de Vrije Vogels.

Wat is jouw leukste jeugdherinnering?

Voor mij is dat een bundel van herinneringen van vakanties en de feestdagen. Tijdens vakanties en feestdagen gingen we er met het gezin op uit! Leuke uitstapjes of wandelingen in het bos. Door de sneeuw met de slee of op het strand schelpen en krabbetjes zoeken. Tijdens de feestdagen stond vooral het samen zijn met elkaar centraal. De kerstboom opzetten met kerstliedjes op de achtergrond, kerstshows bezoeken. Creatief bezig zijn met een kerstknutsel of warme chocolademelk drinken tijdens het kijken van een kerstfilm. Je kunt je vast voorstellen welke periode in het jaar mij een warm hart bezorgt 😉

Wat is voor jou de grootste uitdaging in het ouderschap?

Mijn grootste uitdaging in het ouderschap is vooral het kunnen loslaten. Niet de weg vrij willen maken voor onze zoon, maar juist zelf laten ervaren. Daarbij komt dan ook de verschillen in opvoeding naar boven tussen mijn man en die van mij. Hier een balans in weten te vinden in de opvoeding van onze zoon blijft belangrijk, maar van tijd tot tijd ook zeker een uitdaging.

Wat typeert jou als pedagogisch coach in opleiding?

Mijn gedrevenheid en enthousiasme om bij te kunnen dragen aan groei en ontwikkeling van zowel kinderen als collega’s is iets wat mij typeert als pedagogisch coach in opleiding. Ik ben graag een ondersteunende kracht in zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van mijn collega’s en ik hecht grote waarde aan het creëren van een positieve en stimulerende omgeving op de werkvloer. 

Waarom werk jij bij SKO?

In 2011 ben ik begonnen als stagiaire bij SKO en de liefde voor kinderen die SKO uitdraagt heeft ervoor gezorgd dat ik hier nog steeds werkzaam ben. Naast de liefde voor kinderen heeft SKO ook hart en oog voor haar collega’s en is SKO een hele fijne werkgever. Het is duidelijk voelbaar dat SKO een maatschappelijke organisatie is die kinderen, ouders, samenwerkingspartners en collega’s hoog in het vaandel heeft staan. Een organisatie waar ik trots op ben om bij te werken.

Wat is jouw wens voor ieder kind?

Mijn wens voor ieder kind is dat ze veilig, gezond, liefdevol en gelukkig op kunnen groeien. Dat ieder kind in een liefdevolle omgeving op kan groeien waarbij zij elke dag mogen ervaren, leren, spelen en hun talenten mogen ontdekken, om zo hun best mogelijke zelf te worden en zo een sterke basis te krijgen voor een fijne en mooie toekomst.