Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Sport BSO de Cuyl

Sport BSO de Cuyl is een buitenschoolse opvang waar veel aandacht is voor sporten en bewegen, maar waar bovenal plezier voorop staat. Er worden diverse sport- en spelactiviteiten aangeboden, zoals eilanden trefbal, lasergamen, freerunnen en tikspellen. We maken hiervoor gebruik van de gymzaal of bij mooi weer de sportvelden buiten. Daarnaast kunnen kinderen spelen, tekenen en knutselen in de sportkantine. De Sport BSO is voor kinderen vanaf 8 jaar van de scholen Het DOK, Jenaplanschool de Kring – locatie de Willibrord, Gevers Deutz Terweeschool en de Lichtwijzer. Het is mogelijk om te kiezen voor een combinatie van sportgroep en ‘gewone’ bso bij DOK of Vlam. De Sport BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag gedurende 40 schoolweken. De kinderen worden zoals gebruikelijk door onze medewerkers opgehaald uit school.

Activiteiten

Er worden diverse sport- en spelactiviteiten aangeboden, zoals eilanden trefbal, lasergamen, freerunnen en tikspellen. We maken hiervoor gebruik van de gymzaal of bij mooi weer de sportvelden buiten. Daarnaast hebben kinderen ook de gelegenheid om bijvoorbeeld te lezen, tekenen en knutselen in de sportkantine.

Manager Kinderopvang

Petra Jonker

Contactgegevens

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK-registratienummer van Sport BSO de Cuyl is: 910910625.