Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kindercentrum Vuur&Vlam

Kindercentrum Vuur&Vlam ligt op loop- en fietsafstand van verschillende basisscholen. Met 4 huiskamers ingedeeld op leeftijd biedt het kindercentrum vertrouwde en uitdagende opvang. De huiskamers zijn gezellige, lichte ruimtes. De jongste kinderen zijn welkom in het knusse gebouw achter de school en de oudere kinderen zitten in het gebouw op het schoolplein van Jenaplanschool de Kring (locatie Willibrord). Vanaf 10 jaar kan je kind doorstromen naar de Toptieners!

Lokatie Vuur Voscuyl

Lokatie Vlam Voscuyl

Activiteiten

Ontspanning en inspiratie
Wij zorgen voor een huiselijke, niet prestatiegerichte sfeer, waar je kind zich na een intensieve schooldag kan uitleven, of juist lekker kan uitrusten. Er is alle ruimte voor ontspanning en inspiratie: mogelijkheden om interesses te ontdekken, hobby’s te ontwikkelen, vrienden te maken en nog veel meer.

Grote keukens en een atelier
We hebben bij Vuur&Vlam grote keukens en een speciaal atelier. Daar kan je kind zijn of haar creativiteit ontdekken en ontwikkelen. Schilderen, bouwen, verkleden, koken, maar ook rustig een boek lezen: het kan allemaal!

Avontuurlijke buitenruimte
Wij spelen graag en veel buiten met je kind. Het plein biedt volop uitdaging waar natuur en avontuur centraal staan. Ook is er een mooie plek om met elkaar een (bal-)spel te doen. Bij slecht weer maken we gebruik van de gymzaal waar we kunnen spelen en bewegen.

Blokhut
Met de oudere bso-kinderen gaan wij in de vakanties naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn.

Zwemles
Als je kind 5 jaar of ouder is, kan je kind meezwemmen in de reguliere zwemlessen van zwembad Poelmeer. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles. De zwemlessen zijn op woensdagmiddag (diploma A) en donderdagmiddag (diploma B&C).

Vervoersservice
Gaat je kind op een bso-dag naar een sporttraining of hobby in Oegstgeest? Dan verzorgen wij – gratis – het vervoer. Dat scheelt een hoop gedoe. Onze eigen chauffeurs brengen en halen je kind met de SKO-bus naar hun voetbaltraining of zwemles. En na afloop terug naar het kindercentrum. Kijk hier hoe je je aan kunt melden.

Manager Kinderopvang

Petra Jonker

Contactgegevens

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK-registratienummer van Vuur (Apollolaan 234) is: 198838645. Het LRK-registratienummer van Vlam (Rhijngeesterstraatweg 51) is: 214200280.