Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kindercentrum Uit&Thuis

Ons kindercentrum Uit&Thuis is een ruim opgezet kindercentrum. We vangen je kind op in één van de peutergroepen of een van onze zes BSO-huiskamers. Deze grote lichte ruimtes liggen rondom de centrale speelruimtes. De oudere kinderen vanaf 8 jaar hebben een eigen plek in onze dependance de Waaghals.

Scholen dichtbij
Ons kindercentrum Uit&Thuis ligt pal naast de Openbare Montessorischool midden in Oegstgeest. Ook een aantal andere basisscholen zijn dichtbij zoals de Hofdijckschool en Jenaplanschool de Kring (locatie Rembrandt). Wij halen je kind lopend of met onze eigen SKO-bussen op.

Montessori Peutergroep
Vanaf twee jaar is je kind welkom bij de Montessori Peutergroep. In deze peutergroep werken we volgens de opvoedkundige en onderwijskundige visie van Maria Montessori. De Montessorivisie is op een speelse manier geïntegreerd in de groep. In samenwerking met de Montessorischool in Oegstgeest kan je kind – bij 4 jaar oud – doorstromen naar de Montessori Startklas. Lees meer!

Activiteiten

Creatief en speels

In het atelier, de kinderkeuken, de grote hal met podium en in de fantasiespeelruimte kan je kind heerlijk spelen en creatief bezig zijn. Schilderen, verkleden, toneel, koken en tafeltennissen: bij ons kan het allemaal. We maken ook regelmatig gebruik van het gymlokaal van de school.

Avontuurlijke buitenruimte

De buitenruimte is een natuurlijke, avontuurlijke speelplek voor je kind. In een groene omgeving is er ruimte voor een potje voetbal, een fietsroute, een klimhelling met waterpomp plateau. Er is ook een podium met tribune en een ontspannen plek met speelhuisjes.

Blokhut

Met de oudere bso-kinderen gaan wij op naschoolse middagen en in de vakanties naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond.

Zwemles

Als je kind 5 jaar of ouder is, kan je kind meezwemmen in de reguliere zwemlessen van zwembad Poelmeer. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles. De zwemlessen zijn op woensdagmiddag (diploma A) en donderdagmiddag (diploma B&C).

Vervoersservice

Gaat je kind op een bso-dag naar een sporttraining of hobby in Oegstgeest? Dan verzorgen wij – gratis – het vervoer. Dat scheelt een hoop gedoe. Onze eigen chauffeurs brengen en halen je kind met de SKO-bus naar hun voetbaltraining of zwemles. En na afloop terug naar het kindercentrum. Kijk hier hoe je je aan kunt melden.

Manager Kinderopvang

Daniëlle Ligtvoet

Contactgegevens

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK-registratienummer van de peutergroepen is: 791455658. Het LRK-registratienummer van de buitenschoolse opvang is: 902287692.