Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kindercentrum het Kindercircus

Op een mooie locatie in Haaswijk ligt ons kindercentrum het Kindercircus. Je kunt bij ons terecht voor dagopvang en peuteropvang. Op loopafstand is onze bso-locatie De Buren! Alle opvang is in de wijk. Zo zijn vriendjes en vriendinnetjes altijd dichtbij. Woon je in een andere wijk? Misschien ligt het Kindercircus ook gunstig voor jou. Met de auto ben je namelijk zo op de Rijksweg A44.

Groepen dagopvang
Vanaf 10 weken is je kindje bij ons van harte welkom bij het Kindercircus. Wij zorgen dat je baby een eigen, veilige plek krijgt op een van onze verticale groepen: de Acrobaten en Goochelaars. In iedere groep zitten maximaal 12 tot 13 kinderen van verschillende leeftijden tussen 0 en 4 jaar. Elke groep heeft vaste pedagogisch medewerkers.

Peuteropvang Basje
Vanaf twee jaar kan je kind bij ons terecht in peuteropvang Basje. In de grote, lichte ruimte hebben de kinderen eigen speelmateriaal. In een veilige en uitdagende omgeving bereiden wij je kind – al spelenderwijs- voor op de basisschool.

 

Activiteiten

VE-methode Uk&Puk
Bij ons kindercentrum wordt de ontwikkeling van je kind gestimuleerd vanuit de VE-Methode Uk&Puk. Met speelse activiteiten doet je kind nieuwe ervaringen op. Met Uk&Puk groeien de ukken als vanzelf toe naar groep 1. Als extra steuntje in de rug is er voor bijna 4-jarigen het activiteitenthema: ‘Ik ga naar de basisschool’.

Avonturentuin
Onze buitenspeelruimte is omgetoverd in een ‘avonturentuin’ met spannende paadjes, struiken waarachter je je kunt verstoppen, een heerlijke zandbak en kruiden waar je aan kunt ruiken. Drie grote dakplanten zorgen voor voldoende schaduw in de zomer. De avonturentuin nodigt uit tot avontuurlijk en fantasierijk spelen:

  • Blote voetenpad: kinderen kruipen, lopen of huppelen over verschillende ondergronden zoals schelpen, zand, stukje kunstgras, houtsnippers.
  • Moestuin: samen zaadjes planten, voor de planten zorgen en kijken hoe alles groeit en bloeit. En natuurlijk proeven uit onze eigen moestuin.
  • Bamboebos en wilgenpoortjes: spannend om doorheen te lopen of om je achter te verstoppen.
  • Zintuigenperkje: kinderen ruiken, voelen en soms proeven verschillende kruiden.
  • Waterbak: samen spelen met water. Er is een goot en een stromend riviertje over rotsen.

Manager Kinderopvang

Suzanne den Hollander

Contactgegevens

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK-registratienummer van de dagopvang en peuterspeelzaal is: 211440231.