Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kindercentrum Het Clubhuis

Het Clubhuis is een stoere plek voor de oudste kinderen (9 jaar en ouder) in het clubhuis van Tennisclub Unicum. Het Clubhuis is gezellig ingericht. We hebben er een eigen gedeelte met een zithoek om te chillen, een grote kast vol spellen en materiaal om lekker te knutselen. Voor muziek, games en huiswerk is er een laptop. De uitgestrekte buitenruimte biedt bovendien volop uitdaging en avontuur. En, met de tennisbanen voor de deur, nodigt dit uit lekker een balletje te slaan!

Eigen plek
Het Clubhuis is een leuke stap en vervolg op de drie bso-groepen bij de Vrije Vogels. De kinderen krijgen bij het Clubhuis steeds meer zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng en keuzes. Kortom, een perfecte plek voor de oudere kinderen om samen te zijn met eigen leeftijdgenoten.

Activiteiten

Oneindig speelplezier
De activiteiten bedenken we samen met de kinderen. Het programma hangt aan de muur zodat iedereen het kan zien! De kinderen zijn vrij in wat ze willen doen. Een potje tafelvoetbal of sjoelen, lekker tutten met nagellak of eindeloos spelen met Star wars lego of Friends lego. In de zithoeken kun je samen spelen of lekker even chillen. In de spelletjeskast liggen heel veel gezelschapsspellen voor alle leeftijden. Op de Wii swingen de kinderen op Lets Dance of bewegen ze met Wii Sport.

Avontuurlijk buitenspelen
Het grote terrein met veel groen zorgt voor een avontuurlijke speelplek voor de kinderen. De kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven. En….. zomers een balletje slaan of zelf tennisles krijgen!

Blokhut
Met kinderen gaan wij in de vakanties en soms na schooltijd naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond.

Tennisles
Samen met je vrienden en vriendinnen leren tennissen? Elke zomer zijn er tennislessen voor de bso-kinderen van het Clubhuis op Tennisclub Unicum!

Zwemles
Als je kind 5 jaar of ouder is, kan je kind meezwemmen in de reguliere zwemlessen van zwembad Poelmeer. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles. De zwemlessen zijn op woensdagmiddag (diploma A) en donderdagmiddag (diploma B&C).

Manager Kinderopvang

Suzanne den Hollander

Contactgegevens

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK-registratienummer van het Clubhuis is: 315409423 onder vermelding van ‘dependance de Vrije Vogels Unicum’.