Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kindercentrum De Waaghals

Een aantrekkelijke plek voor 8+ kinderen
Kindercentrum De Waaghals in het centrum van Oegstgeest is een heerlijke plek voor oudere kinderen. Het is een uitdagende bso met eigen 8+ creatieve workshops Kunst & Kolder, een grote keuken om te koken en bakken en een heuse boekengrot waar kinderen kunnen neerploffen om te lezen. De grote kluis van het voormalige bankgebouw is nu de ideale plek om gitaar te spelen en te drummen.

 

Activiteiten

Avontuurlijk buitenspelen
Buitenspelen doen we graag! Het wilde groen zorgt voor een groene avontuurlijke speelplek voor de kinderen. Ook wordt er met de kinderen en een hovenier een plan gemaakt voor tuintjes aan de achterzijde.

Kunst & Kolder
Het atelier van Kunst & Kolder is bij de Waaghals. Hier kan je kind zelf met materialen aan de slag. Onder begeleiding van Maartje Reijkers maken de kinderen samen of alleen de prachtige kunstwerken. Daarnaast zijn er elke woensdagmiddag creatieve workshops waar je kind aan mee kan doen. Kinderen maken stoere polsbandjes van oude stropdassen, dromenvangers, dienbladen van mozaïek tot gepimpte tennisballen.

Blokhut
Met de kinderen gaan wij op naschoolse middagen en in de vakanties naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond.

Vervoersservice
Gaat je kind op een bso-dag naar een sporttraining of hobby in Oegstgeest? Dan verzorgen wij – gratis – het vervoer. Dat scheelt een hoop gedoe. Onze eigen chauffeurs brengen en halen je kind met de SKO-bus naar hun training en na afloop terug naar het kindercentrum. Bekijk hier hoe je je aan kunt melden.

Manager Kinderopvang

Daniëlle Ligtvoet

Contactgegevens

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK-registratienummer van de Waaghals is: 297015515.