Kindercentrum De Waaghals

Een aantrekkelijke plek voor 8+ kinderen

Het afgelopen jaar is dit kindercentrum een heerlijke plek voor oudere kinderen gebleken. Voor 8+ is het een uitdagende plek met eigen 8+ creatieve workshops Kunst & Kolder. Ook is er een ruimte om gitaar te spelen en te drummen.

De Eetclub

Weinig tijd om na een drukke dag een maaltijd op tafel te zetten? Of is je kind thuis een slechte eter? De gezellige Eetclub bij de Waaghals biedt uitkomst! Als je je kind ophaalt van de bso, heeft hij of zij al een lekkere en gezonde maaltijd gegeten van Lekker Vers. En zien eten, doet eten! Dat is weer een zorg minder en geeft meer tijd in de avond.

Activiteiten

Avontuurlijk buitenspelen

Buitenspelen doen we graag! Het wilde groen zorgt voor een groene avontuurlijke speelplek voor de kinderen. Ook wordt er met de kinderen en een hovenier een plan gemaakt voor tuintjes aan de achterzijde.

Kunst & Kolder

Het atelier van Kunst & Kolder is bij de Waaghals. Hier kan je kind zelf met materialen aan de slag. Onder begeleiding van Maartje Reijkers maken de kinderen samen of alleen de prachtige kunstwerken. Daarnaast zijn er elke woensdagmiddag creatieve workshops waar je kind aan mee kan doen. Kinderen maken stoere polsbandjes van oude stropdassen, dromenvangers, dienbladen van mozaïek tot gepimpte tennisballen.

Blokhut

Met de kinderen gaan wij op naschoolse middagen en in de vakanties naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond.

Zwemles

Je kind kan bij ons ook het zwemdiploma A, B of C halen. Elke woensdag- en donderdagmiddag is het zwembad gereserveerd voor kinderen van SKO. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles.

Vervoersservice 

Gaat je kind op een bso-dag naar een sporttraining of hobby in Oegstgeest? Dan verzorgen wij – gratis – het vervoer. Dat scheelt een hoop gedoe. Onze eigen chauffeurs brengen en halen je kind met de SKO-bus naar hun voetbaltraining of zwemles. En na afloop terug naar het kindercentrum. Bekijk hier hoe je je aan kunt melden.

Manager Kinderopvang

Frances Houtman

Contactgegevens

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK-registratienummer van de Waaghals is: 122075705.