Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kindercentrum De Buren

Onze buitenschoolse opvang de Buren is een ruim opgezet kindercentrum in Haaswijk. Het ligt op loopafstand van basisscholen Daltonschool Oegstgeest en Joris de Witteschool.

Royale ruimtes
Je kind kan bij ons zowel binnen als buiten naar hartenlust spelen. Ons gebouw heeft vier groepsruimtes met elk een oppervlakte van gemiddeld 42 m2. Bovendien is er een grote speelhal, waar alle kinderen gebruik van maken. De huiskamers hebben vaste medewerkers.

De Overburen
Bij de Overburen zitten de oudste kinderen. Zij hebben hun eigen ruimte in de Daltonschool. Ze kiezen zelf wat ze willen doen: een potje tafelvoetbal, lekker lezen of chillen of spellen spelen, er is ruime keus in de spelletjeskast. Ook helpen de pedagogisch medewerkers met huiswerk. En er wordt muziek gemaakt. Vooral samen spelen op de gitaar is favoriet.

 

Activiteiten

Creatief en speels Schilderen, bouwen, verkleden, koken of bakken, computeren: het kan allemaal. We zijn erg trots op ons atelier. Daar kan je kind zijn of haar creativiteit ontdekken en ontwikkelen. Ook maken we regelmatig gebruik van het gymlokaal van de Daltonschool.

Buitenspelen Natuurlijk spelen we zo veel mogelijk buiten. Onze grote groene buitenspeelruimte is helemaal vernieuwd! Met een insectenhotel, een moestuin, een wilgentunnel en kruipruimte valt er van alles te beleven en te ontdekken. Bovendien is het prachtige F.B. Hotzpark dichtbij: daar gaan we regelmatig heen om te genieten voor sport en spel.

Blokhut Met de oudere bso-kinderen gaan wij op naschoolse middagen en in de vakanties naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond.

Zwemles Als je kind 5 jaar of ouder is, kan je kind meezwemmen in de reguliere zwemlessen van zwembad Poelmeer. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles. De zwemlessen zijn op woensdagmiddag (diploma A) en donderdagmiddag (diploma B&C).

Vervoersservice Gaat je kind op een bso-dag naar een sporttraining of hobby in Oegstgeest? Dan verzorgen wij – gratis – het vervoer. Dat scheelt een hoop gedoe. Onze eigen chauffeurs brengen en halen je kind met de SKO-bus naar voetbaltraining of zwemles. En na afloop terug naar het kindercentrum. Bekijk hier hoe je je aan kunt melden.

Manager Kinderopvang

Suzanne den Hollander

Contactgegevens

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK-registratienummer van de Buren is: 983304993.