Kindercentrum Het DOK

Kom binnen kijken bij Kindercentrum Het DOK

Kindercentrum Het DOK is gevestigd in de nieuwe woonwijk Nieuw-Rhijngeest. Onze grote, moderne en lichte locatie biedt opvang voor kinderen van 0 – 13 jaar. Alle opvang is aanwezig: Dagopvang, Peuterspeelzaal en Buitenschoolse opvang.

In dit zelfde gebouw is Basisschool Het DOK gevestigd. Samen met de school bieden wij opvang en onderwijs voor kinderen van 0 – 13 jaar. Bij ons kan je kind opgroeien!

Het DOK is een fijn en licht gebouw. De centrale hal verbindt alle ruimtes. Kinderen raken hier snel vertrouwd. Oudere kinderen gaan van school binnendoor naar de bso. En het is erg leuk voor je kind dat hij of zij ook even een kijkje kan nemen bij een broertje of zusje bij de dagopvang.

Activiteiten

Creatief en speels

Je kind kan bij ons lekker liggen op de bank met een boekje, bouwen met verschillende materialen, kunstzinnige activiteiten doen, koekjes bakken of kokkerellen, spelen in de huishoek, sporten in de gymzaal en natuurlijk buiten spelen op het plein.

Naar buiten!

Wij gaan veel en graag naar buiten! De prachtige buitenspeelplaats biedt voor alle leeftijden speelplezier. Voor 0 tot 4-jarigen is er een aparte buitenruimte. Er is zelfs een speciaal babyplekje waar je kind veilig van alles kan ontdekken. De peuterspeelzaal heeft haar eigen buitenspeelplein; met glijbaan, wilgenbos en een ware luisterbuis!

Blokhut

Met de oudere bso-kinderen gaan wij op naschoolse middagen en in de vakanties naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond.

Zwemles
Je kind kan bij ons ook het zwemdiploma A (vanaf 5 jaar), B of C halen. Elke woensdag- en donderdagmiddag is het zwembad gereserveerd voor kinderen van SKO. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles.

Vervoersservice
Gaat je kind op een bso-dag naar een sporttraining of hobby in Oegstgeest? Dan verzorgen wij – gratis – het vervoer. Dat scheelt een hoop gedoe. Onze eigen chauffeurs brengen en halen je kind met de SKO-bus naar hun voetbaltraining of zwemles. En na afloop terug naar het kindercentrum. Kijk hier hoe je je kunt aanmelden.

Manager Kinderopvang

Bianca Weijers

Contactgegevens

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK- registratienummer van de dagopvang en de peuterspeelzaal is: 177941492. 
Het LRK-registratienummer van de buitenschoolse opvang is: 369786841