Kindercentrum de Kindervlinder

Kom binnen kijken bij Kindercentrum de Kindervlinder

Ons prachtige kindercentrum de Kindervlinder ligt in het hart van Oegstgeest. En daar zijn we trots op! Wij bieden hier een gezellige en vertrouwde, veilige en uitdagende dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij werken nauw samen met onze twee bso-locaties Uit&Thuis en de Waaghals. Als je kind straks 4 jaar wordt, is het maar een kleine stap naar de bso. Zo kunnen wij de doorgaande ontwikkeling van je kind blijven volgen en dat doen wij graag!

Groepen

Bij de Kindervlinder hebben we zes horizontale groepen: 2 babygroepen (3 mnd – 1,5 jaar) , 2 dreumesgroepen (1,5 – 3 jaar),  2 peutergroepen (3-4 jaar) en twee verticale groepen voor kinderen van de verschillende leeftijden (0-4 jaar). Als ouder kun je kiezen voor een horizontale of verticale groep. Elke groep heeft haar eigen vaste medewerkers.

Vroegservice om 7.00 uur

Soms heb je extra vroeg opvang nodig, of misschien wel iedere week! Bij de Kindervlinder kun je al om 7.00 uur terecht. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Bij binnenkomst teken je voor een extra toeslag op je maandfactuur.

Gezonde warme maaltijd

Speciaal op onze locatie verzorgen wij tussen de middag een warme maaltijd op alle groepen. Zien eten, doet eten!

Activiteiten

Speelhoekjes
Je kind kan bij ons heerlijk spelen in de grote speelhal. Daar is een huishoek, bouwhoek, een lees- en spelletjeshoek. In de huishoek heeft ieder hoekje een eigen huiskamer. Alles is er! Wij zijn trots op onze huishoek die door onze eigen medewerkers is ontworpen en ingericht. Zo is er voor je kind genoeg ruimte voor rollenspel en verkleedpartijen.

Snoezelen

We hebben ook een speciale snoezelruimte: daar kan je baby, samen met een pedagogisch medewerker, kijken naar de lichtjes en luisteren naar zachte muziek.

Atelier

Voor creatieve activiteiten hebben we het atelier. Samen met de pedagogisch medewerkers kan je kind hier naar hartenlust mooie kunstwerken maken.

Buitenspelen

We spelen veel buiten! De grote buitentuin is gericht op ontdekken en uitdaging, voelen en ervaren. Liggen in het gras, klauteren op een boomstam en glijden van de glijbaan. En de waterpomp; lekker spelen met water en zand. We hebben ook een kruidentuin: wat groeit en bloeit er, en wat ruik en proef ik?

Manager Kinderopvang

Frances Houtman

Contactgegevens

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK-registratienummer van de Kindervlinder is: 194991660