Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sport BSO de Cuyl feestelijk geopend

Sport BSO de Cuyl

Oegstgeest is een Sport BSO rijker!

SKO opende maandag 7 maart 2022 de eerste Sport BSO in Oegstgeest, Sport BSO de Cuyl in Sporthal de Cuyl. Sport BSO de Cuyl is een buitenschoolse opvang waar veel aandacht is voor sporten en bewegen, maar waar bovenal plezier voorop staat. Vol enthousiasme bieden pedagogisch medewerkers Cas en Chantal iedere maandag, dinsdag en donderdag diverse sport- en spelactiviteiten aan voor kinderen vanaf 7 jaar, zoals eilanden trefbal, lasergamen, freerunnen en tikspellen.

De locatie in Sporthal de Cuyl biedt veel mogelijkheden, zoals het gebruik van de gymzaal en bij mooi weer de sportvelden buiten. Daarnaast kunnen kinderen spelen, tekenen en knutselen in de sportkantine. Er zijn twee groepen: kinderen van 7/8 jaar en 9+ van de scholen Het DOK, Jenaplanschool de Kring – locatie de Willibrord, Gevers Deutz Terweeschool, Hofdijckschool en de Lichtwijzer. Het is mogelijk om te kiezen voor een combinatie van sportgroep en ‘gewone’ bso bij DOK of Vlam.

In de kennismakingsweek voorafgaand aan de opening bleek al hoe groot het enthousiasme is bij de kinderen voor deze vorm van buitenschoolse opvang. De kinderen hadden de grootste lol met activiteiten als haaientikkertje. Heerlijk bewegen en plezier maken met vriendjes en vriendinnetjes na een dag school. SKO is trots om ook met deze Sport BSO een organisatie te zijn in, met, door en voor Oegstgeest. Met elkaar voor de kinderen!

Heb je interesse in onze Sport BSO? Neem dan een kijkje op de locatiepagina en meld je kind(eren) aan bij onze klantenservice: info@sko-oegstgeest.nl