Kom aan boord bij SKO

Welkom bij SKO Hoogvliegers! Wij zijn het platform voor het lanceren én verder brengen van jouw carrière in de kinderopvang. Ons Hoogvliegers-programma is erop gericht om jou in elke fase van jouw carrière op de juiste manier te laten excelleren. Wij zijn er voor de stagiaires die in de praktijk de eerste échte kneepjes van het vak leren, voor de starters die in hun eerste baan al het verschil willen maken, de BBL’ers die praktijk en theorie optimaal willen combineren en ook voor de mensen die willen omscholen naar de kinderopvang.

In elke fase hebben wij oog voor wat juist hier belangrijk is om jou zo optimaal te laten leren, starten, opleiden en omscholen met baangarantie en snelle inzetbaarheid. Jij bent ambitieus en wij zorgen dat jouw ambitie vleugels krijgt bij SKO. Lees hieronder verder hoe wij samen werk maken van jouw carrière in de kinderopvang!

Begin 2025 starten we de 1,5 jarige BBL-opleiding Pedagogisch Medewerker
(niveau 3)

Agenda Testvluchtdagen

vrijdag 26 juli
dinsdag 30 juli
woensdag 31 juli

Komt deze dag voor jou niet goed uit? Geen probleem. Neem contact op met Jennifer Duivenvoorden 06-26124443 of Antoinette Winter 06-12853835 om een afspraak te maken om mee te lopen op één van onze locaties.

Wat zijn Testvluchtdagen van SKO?

Een werkgever kiezen doe je niet zomaar. Dit is een keuze met veel impact in jouw leven. Niet alleen om de inhoud en het werk wat je gaat doen, maar ook omdat je kiest voor een groep mensen, je kiest een bedrijfscultuur, collega’s en een plek waar jij je thuis voelt. Wij vinden het heel logisch dat je eerst wilt komen kijken op één van onze locaties en de sfeer wilt proeven.

Dat kan bij SKO tijdens onze Testvluchtdagen. Naast het kijkje in de keuken levert het meedoen aan een Testvlucht Dag ook een ticket op. Hiermee heb je bijvoorbeeld meer kans op een plekje in onze drukbezochte BBL-opleiding en nog veel meer afhankelijk van de carrièrefase waar jij je in bevindt. Je vindt de meest actuele Testvluchtdagen hieronder in onze agenda. Je kan je dan alvast aanmelden.

Wil jij meer over SKO als werkgever lezen? Kijk dan eens op samensko.nl en ontdek onze mensen die het hart van SKO vormen.

Parttime & Flexibel werken bij SKO - Wat levert het op?

Wist jij dat je bijvoorbeeld als Pabo derdejaars student ook parttime in de kinderopvang kan werken?

Het parttime of flexibel werken in de kinderopvang is heel leerzaam en brengt daarnaast ook nog eens veel voldoening. Jij draagt namelijk bij aan de ontwikkeling van de generatie van morgen. Hoe mooi is dat.

Maar zo een parttime baan naast je studie, wat levert dat eigenlijk op? Met onze online calculator krijg je direct een indicatie. Benieuwd? Vul hiernaast jouw gegevens in.

Naast een fijn salaris vergoeden we ook nog een deel van je studiekosten. Dat is dubbel verdienen bij SKO *

* informeer naar de voorwaarden

GET STARTED

0$

Bedankt voor uw interesse!Jij verdient [item-266_price] bruto per maand (incl.21% aan toeslagen)
Zonder toeslagen verdien je [item-209_price] bruto per maand

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Geïnteresseerd?

Flexibel aan de slag bij SKO

Flexibel werken geeft veel vrijheid maar kent ook uitdagende kanten. Bij SKO hebben wij gekeken naar “flexwerken” en ons afgevraagd of dat niet beter kan. Daarom hebben wij de voordelen van flexibel en vast gecombineerd!

Het flexibel of parttime werken bij SKO biedt de voordelen van flex met het comfort van vast.

Als Flexmedewerker bij SKO heb je:

✔  Vrijheid in indelen van de uren;
  Vaste teams, wijk (in Oegstgeest) en manager;
  De kans om echt een band op te bouwen met collega’s en kinderen;
  Je groeit in jouw eigen gewenste tempo door naar een vaste baan of locatie;
  Actieve begeleiding naar carrièrekansen in één van onze 12 locaties en kantoor in Oegstgeest;
  Leuke collega’s en een fijne werksfeer;
  Veel SKO Extra’s (o.a. eigen SKOOL Academie) om te groeien en ontwikkelen in jouw vak.

STUDIE
Volg je op dit moment een studie op het gebied van pedagogiek, sport en bewegen of de Pabo en ben je klaar met je 2e jaar dan kun je vanaf je 3e jaar bij ons aan de slag in een fijne bijbaan waar je je theorie direct in de praktijk kunt brengen. Dat is een win-win situatie. In de vakanties kun je zelfs extra veel bij ons werken en zo verdien je een leuk salaris naast je studie. Heb je het even drukker met tentamens of examens, geen probleem! Je past je beschikbaarheid gewoon tijdelijk aan, dat is allemaal mogelijk bij SKO. Zo zijn je studie en bijbaan een perfecte combinatie.
Doe hier de diplomacheck.
HOBBY
Heb je een gepassioneerde hobby waar je veel tijd aan besteed en wil je daarnaast deze passie ook nog graag terug zien in een baan. Combineer met SKO is dan een mooie oplossing. In de ochtend kun je alle tijd besteden aan je passie en talent en in de middag neem je kinderen mee in jouw belevingswereld en leer je ze ook hun passie en talent te ontdekken en hun hart te volgen. We vinden het bij SKO belangrijk dat kinderen met zoveel mogelijke vormen van creativiteit in aanraking komen. Jouw verhaal kan ze net die extra stimulans geven om hiermee aan de slag te gaan. Samen bouwen jullie de mooiste ervaringen. Zo zijn jouw passie en baan bij SKO een perfecte combinatie.
ANDERE BAAN
Heb je een baan en wil je graag ook werken met kinderen? Dan kun je ervoor kiezen je huidige baan te combineren met het werken met kinderen. Niets geeft je zoveel voldoening en energie als het werken met kinderen. Ze zijn open, eerlijk en nieuwsgierig en houden ervan om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. Elke dag is weer een dag vol nieuwe mogelijkheden. Houd jij ook van een uitdaging en wil je elke dag het beste uit jezelf halen? Dan is een 2e baan bij SKO de perfecte combinatie.

Combineer met SKO

Werken in de kinderopvang en nog tijd overhouden voor je studie, hobby of andere baan? Dat werkt goed samen bij SKO.

Onze collega’s vertellen jou in de video’s hieronder hoe zij hun werk bij SKO combineren met surfen, scouting, korfbal en hobby bakken.

Ben jij ook op zoek naar een dergelijke combinatie? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Scouting & SKO

“Een wereld vol avontuur”. Dit beschrijft niet alleen het credo van de scouting, maar ook de manier waarop kinderen hun omgeving zien. Als pedagogisch medewerker kan je deze avontuurlijke inslag inzetten om de kinderen op de BSO een topdag te bezorgen.

Bakken & SKO

“Een wereld vol avontuur”. Dit beschrijft niet alleen het credo van de scouting, maar ook de manier waarop kinderen hun omgeving zien. Als pedagogisch medewerker kan je deze avontuurlijke inslag inzetten om de kinderen op de BSO een topdag te bezorgen.

Je hebt meerdere passies. Wij snappen dat én bieden jou daar de ruimte voor bij SKO. Heb je een eigen bedrijf, maar werk je daar niet fulltime in? Combineer het met een baan in de kinderopvang. Jouw creativiteit en ondernemersgeest zijn waardevolle kwaliteiten. Een aanpakker als jij kan de kinderen zeker een mooie ervaring op de BSO of dagopvang bezorgen.

Korfbal en SKO

Sporten en bewegen is niet alleen heel goed voor de ontwikkeling van een kind, maar ook nog eens erg leuk om te doen. Als sporter ben je een teamplayer en weet je te motiveren en te inspireren. Met deze waardevolle vaardigheden wordt jij als Pedagogisch Medewerker zeker geliefd bij de kinderen. Met een opleiding CIOS, Sport en Bewegen en Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO) kan je direct aan de slag.

Surfen & SKO

Sporten en bewegen is niet alleen heel goed voor de ontwikkeling van een kind, maar ook nog eens erg leuk om te doen. Als sporter ben je een teamplayer en weet je te motiveren en te inspireren. Met deze waardevolle vaardigheden wordt jij als Pedagogisch Medewerker zeker geliefd bij de kinderen. Met een opleiding CIOS, Sport en Bewegen en Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO) kan je direct aan de slag.

Actief ontspannen maakt productiever. Met een baan bij SKO hou jij nog genoeg tijd over om jouw hobby of passie te blijven uitoefenen. Wij geloven dat groei ontstaat door het de ruimte te geven. Met jouw positieve energie laat jij als Pedagogisch Medewerker de kinderen groeien.

De cultuur en sfeer van SKO proeven? Bekijk onze socials.