Dagopvang

Wij verzorgen dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Veiligheid en geborgenheid staan hierbij voorop. We vinden het belangrijk dat je kind een fijne, leerzame tijd bij ons heeft in een liefdevolle omgeving. Elke dag lezen we voor, zingen we liedjes en geven we ruimte voor verschillende actieve en creatieve activiteiten.

Veilig en vertrouwd

We vangen je kind op in een gezellige groep met vaste pedagogisch medewerkers. Zo raakt je kind snel vertrouwd. Iedere dag heeft een vast ritme: dat is prettig en herkenbaar. Het dagritme van je baby stemmen we zorgvuldig met je af.

Professioneel en persoonlijk

Al onze pedagogisch medewerkers zijn gekwalificeerd en professioneel. Zij doen hun werk met enthousiasme en vakkennis, maar vooral met hart en ziel. Want we vinden het bijzonder om elke dag betrokken te zijn bij de groei van je kind.

Ontdekken en ontwikkelen

Wij zijn niet alleen een opvangplek, maar ook een ontwikkelingsplek: bij ons kan je kind naar hartenlust ontdekken en experimenteren. Want samen spelen betekent ook samen leren. Met uitdagend spelmateriaal en leuke activiteiten die passen bij de ontwikkeling van je kind. En met avontuurlijke en groene buitenruimtes die uitnodigen om op ontdekking te gaan.

Oriënteren basisschool

Als je kind naar de dagopvang gaat, lijkt de basisschool nog ver weg. Toch wil je je wellicht al oriënteren op een basisschool en eventuele voor- en buitenschoolse opvang. Meestal is er sprake van een wachtlijst en is op tijd oriënteren en aanmelden geen overbodige luxe. Lees hier meer over onze nauwe samenwerking met de basisscholen in Oegstgeest. Daarnaast vind je er een hand-out met handige tips/vragen die je kunnen helpen bij het kiezen van een basisschool.

Aanmelden bso

Je kunt je kind aanmelden voor de buitenschoolse opvang van SKO als je kind 2 jaar is. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Als je kind al naar onze dagopvang of peuteropvang gaat, is je kind niet automatisch ingeschreven voor de bso. Lees op onze website wat onze bso verder te bieden heeft.

SKO in 360 graden

Je bent natuurlijk reuze benieuwd waar je kind terecht komt als het bij één van onze locaties op de dagopvang komt. Wij willen dit graag aan je vertellen én laten zien.