Dagopvang

Wij verzorgen dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Veiligheid en geborgenheid staan hierbij voorop. We vinden het belangrijk dat je kind een fijne, leerzame tijd bij ons heeft in een liefdevolle omgeving. Elke dag lezen we voor, zingen we liedjes en geven we ruimte voor verschillende actieve en creatieve activiteiten.

Veilig en vertrouwd

We vangen je kind op in een gezellige groep met vaste pedagogisch medewerkers. Zo raakt je kind snel vertrouwd. Iedere dag heeft een vast ritme: dat is prettig en herkenbaar. Het dagritme van je baby stemmen we zorgvuldig met je af.

Professioneel en persoonlijk

Al onze pedagogisch medewerkers zijn gekwalificeerd en professioneel. Zij doen hun werk met enthousiasme en vakkennis, maar vooral met hart en ziel. Want we vinden het bijzonder om elke dag betrokken te zijn bij de groei van je kind.

Ontdekken en ontwikkelen

Wij zijn niet alleen een opvangplek, maar ook een ontwikkelingsplek: bij ons kan je kind naar hartenlust ontdekken en experimenteren. Want samen spelen betekent ook samen leren. Met uitdagend spelmateriaal en leuke activiteiten die passen bij de ontwikkeling van je kind. En met avontuurlijke en groene buitenruimtes die uitnodigen om op ontdekking te gaan.