Werken in de kinderopvang en nog tijd overhouden voor je studie, hobby of andere baan? Dat werkt goed samen bij SKO.

Onze collega’s vertellen jou hoe zij hun werk bij SKO combineren met surfen, scouting, korfbal en bakken.

Ben jij ook op zoek naar een dergelijke combinatie? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

STUDIE
Volg je op dit moment een studie op het gebied van pedagogiek, sport en bewegen of de Pabo en ben je klaar met je 2e jaar dan kun je vanaf je 3e jaar bij ons aan de slag in een fijne bijbaan waar je je theorie direct in de praktijk kunt brengen. Dat is een win-win situatie. In de vakanties kun je zelfs extra veel bij ons werken en zo verdien je een leuk salaris naast je studie. Heb je het even drukker met tentamens of examens, geen probleem! Je past je beschikbaar gewoon tijdelijk aan, dat is allemaal mogelijk bij SKO. Zo zijn je studie en bijbaan een perfecte combinatie.
Kwalificatie-eis pedagogisch medewerkers verruimd. Lees hier meer.
HOBBY
Heb je een gepassioneerde hobby waar je veel tijd aan besteed en wil je daarnaast deze passie ook nog graag terug zien in een baan. Combineer met SKO is dan een mooie oplossing. In de ochtend kun je alle tijd besteden aan je passie en talent en in de middag neem je kinderen mee in jouw belevingswereld en leer je ze ook hun passie en talent te ontdekken en hun hart te volgen. We vinden het bij SKO belangrijk dat kinderen met zoveel mogelijke vormen van creativiteit in aanraking komen. Jouw verhaal kan ze net dat extra stimulans geven om hiermee aan de slag te gaan. Samen bouwen jullie de mooiste ervaringen. Zo zijn jouw passie en baan bij SKO een perfecte combinatie.
ANDERE BAAN
Heb je een baan en wil je graag ook werken met kinderen dan kun je ervoor kiezen je huidige baan te combineren met het werken met kinderen. Niets geeft je zoveel voldoening en energie als het werken met kinderen. Ze zijn open, eerlijk en nieuwsgierig en houden ervan om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. Elke dag is weer een dag vol nieuwe mogelijkheden. Houd jij ook van een uitdaging en wil je elke dag het beste uit jezelf halen? Dan is een 2e baan bij SKO de perfecte combinatie.
Werken bij SKO

Dat werkt goed samen! Surfen en SKO

Werken bij SKO

Dat werkt goed samen! Scouting en SKO

Werken bij SKO

Dat werkt goed samen! Korfbal en SKO

Werken bij SKO

Dat werkt goed samen! Bakken en SKO

Neem direct contact op met Inge van Delft 06-13673149 of Wanda Donker 06-41358950 voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een kop koffie. Een appje sturen mag natuurlijk ook.

De cultuur en sfeer van SKO proeven? Bekijk onze socials.