Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vakantieopvang

Ook tijdens de schoolvakanties maakt je kind gebruik van onze opvang. Wij zorgen voor een uitdagend programma met veel binnen- en buitenactiviteiten. Onze professionele pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je kind een fijne en leuke vakantiedag bij SKO beleefd. Ben je weg in de vakantie? Meld je kind tijdig af via het ouderportaal en bouw zo tegoed op. Wellicht kan je kind dan op een ander moment in een schoolvakantie extra komen.

Een passend programma voor elke leeftijdsgroep!

Wij besteden veel aandacht aan onze activiteiten in de vakanties. Het vakantieprogramma is afgestemd op de leeftijd en interesses van je kind. Met vrije tijd als uitgangspunt kan je kind meedoen met activiteiten en uitstapjes. Speciaal voor kinderen van 8 jaar en ouder heeft SKO een 8+ werkgroep. Voor deze leeftijdsgroep verzint de werkgroep ieder jaar weer een passend programma.

Spetterend vakantieprogramma

Wat doen wij in de vakantieperiode? We gaan eropuit, naar een speeltuin om de hoek, de natuur in bij de Blokhut, of naar een museum. Maar ook relaxen in je pyjama en heel veel spelletjes doen! Het vakantieprogramma stellen wij samen met DoenKids en is te vinden in de agenda van je kind in de Ouderapp/Ouderportaal. Kijk hieronder voor een impressie van wat we allemaal doen in de vakantie!