Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties kan je kind gebruik maken van onze vakantieopvang. Wij zorgen voor een uitdagend programma met veel binnen- en buitenactiviteiten.

Heb je alleen opvang in de schoolvakantie nodig? Dat kan ook. Wij vangen je kind dan op in één van onze bso-vakantiegroepen. Onze professionele pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je kind een fijne en leuke tijd bij SKO beleefd.

Een passend programma voor elke leeftijdsgroep!

Wij besteden veel aandacht aan onze activiteiten in de vakanties. Het vakantieprogramma is afgestemd op de leeftijd en interesses van je kind. Met vrije tijd als uitgangspunt kan je kind meedoen met activiteiten en uitstapjes. Speciaal voor kinderen van 8 jaar en ouder heeft SKO een 8+ werkgroep. Voor deze leeftijdsgroep verzint de werkgroep ieder jaar weer een passend programma.

Spetterend vakantieprogramma

Wat doen wij in de vakantieperiode? We gaan eropuit, naar een speeltuin om de hoek, de natuur in bij de Blokhut, of naar een museum. Maar ook relaxen in je pyjama en heel veel spelletjes doen! Het vakantieprogramma stellen wij samen met DoenKids en is te vinden in de agenda van je kind in de Ouderapp/Ouderportaal. Kijk hieronder voor een impressie van wat we allemaal doen in de vakantie!

Vakantieopvang regelen?

Neem contact op met onze Klantenservice via (071) 515 98 00 of info@sko-oegstgeest.nl.

TIP: Je kan voor onze vakantieopvang (in combinatie met een van onze pakketten) Toeslag Kinderopvang aanvragen bij de Belastingdienst.