Basisscholen in Oegstgeest

Wij werken nauw samen met alle basisscholen in Oegstgeest. Onze kindcentra vind je naast of zeer dicht bij school. Wij bieden voorschoolse-, tussenschoolse- en buitenschoolse opvang.

Een basisschool kiezen

Een school kiezen begint vaak bij locatie. Welke school zit er bij ons in de buurt? Dit is heel belangrijk, want het is voor kinderen hartstikke leuk als ze hun vriendjes van school, ook in de buurt tegenkomen. Om een goede school te kiezen, adviseren we je ook een breder onderzoek te doen. Scholen organiseren vaak een open dag of kennismakingsbijeenkomst. Om een goed beeld te vormen, is het handig om vooraf voor jezelf te bedenken wat je belangrijk vindt om van de school te weten. Wij hebben een hand-out voor je opgesteld met tips/vragen die je hierbij kunnen helpen.

Hieronder vind je per kindercentrum alle basisscholen in Oegstgeest waarmee wij samenwerken.

Kindercentrum Uit&Thuis (Oegstgeest Midden)

Ga direct naar kindercentrum Uit&Thuis. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen doorstromen naar Kindercentrum De Waaghals in het centrum van Oegstgeest.

Kindercentrum de Vrije Vogels (Poelgeest)

Ga direct naar kindercentrum de Vrije Vogels.

Kindercentrum de Buren (Haaswijk)

Ga direct naar kindercentrum De Buren.

Kindercentrum Vuur&Vlam (Oegstgeest Zuid)

Ga direct naar kindercentrum Vuur&Vlam.

Kindercentrum Het DOK (Nieuw Rhijngeest)

Ga direct naar kindercentrum Het DOK.

Sport BSO de Cuyl (Oegstgeest Zuid)

Bij Sport BSO de Cuyl kunnen alle kinderen (vanaf 7 jaar) van bso-locaties Vuur&Vlam en Het DOK terecht voor een fijne en sportieve middag.

Toptieners (Oegstgeest Zuid)

Bij onze bso-locatie de Toptieners kunnen alle kinderen (vanaf 9 jaar) van bso-locaties Vuur&Vlam en Het DOK doorstromen.