Aanmelden, plaatsing en opzeggen

Online aanmelden

Het aanmelden van je kind is geheel vrijblijvend. Inschrijven kost niets en je zit nog nergens aan vast.

Op het digitale inschrijfformulier geef je de gewenste dagen aan, het pakket dat je wilt en de gewenste opvanglocatie. Na het versturen krijg je een ontvangstbevestiging.

Meld je hier vrijblijvend bij ons aan! Snel en gemakkelijk!

Zwanger?

Zodra je zwanger bent, kun je je kind bij ons aanmelden voor onze dagopvang. Je baby kan bij ons terecht als hij/zij 10 weken oud is. Minimale plaatsing voor baby’s is 2 dagen. Kijk hier voor meer informatie over onze aanvullende richtlijnen voor de plaatsing van baby’s.

Rondleiding

Vanaf heden kan je bij ons, wanneer het jou uitkomt, binnenkijken bij onze locaties in 360° en VR. Neem hier een kijkje voor een virtuele rondleiding.

Plaatsing

Wij doen er alles aan om je kind te plaatsen op het kindercentrum van jouw keuze, met de gewenste ingangsdatum en dagen. Bij de plaatsing van je kind houden wij rekening met een aantal criteria, zoals de datum van aanmelding en of er sprake is van een broertje of zusje die al bij ons naar de opvang gaat. Wanneer wij je een aanbod kunnen doen, ontvang je van ons per e-mail een vrijblijvend aanbod voor plaatsing. De locatie neemt dan contact met je op om een afspraak te maken voor een rondleiding bij het betreffende kindcentrum.

Ga je akkoord met ons aanbod? Dan ontvang je per e-mail de overeenkomst en verzoek tot machtiging automatische incasso die je via Ondertekenen.nl kunt tekenen. Na ondertekening ontvang je een exemplaar per e-mail retour. Nadat je de overeenkomst en machtiging hebt ondertekend, is de plaatsing van je kind definitief.

Kennismakingsgesprek

Voordat je kind start bij onze kinderopvang, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Met de pedagogisch medewerker van het kindercentrum bespreek je alle details van de opvang. Ook spreek je af, wanneer je kind komt wennen.

Wachtlijst

Op veel locaties werken we met wachtlijsten, omdat veel plekken momenteel gevuld zijn. Om een nieuwe plek voor jou beschikbaar te krijgen, zijn we afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast zijn factoren, zoals gewenste startdatum, het aantal dagen, voorkeursdagen, leeftijd, doorstroom, plaatsingen van broertjes en zusjes, ruilingen in dagen en opzeggingen van invloed. Op woensdag en vrijdag is er sneller kans op een plek dan op de andere dagen.

Annuleringsvoorwaarden

Wil je toch van de plaatsing afzien nadat je de overeenkomst hebt getekend? De annuleringsvoorwaarden zijn als volgt:

  • Annuleringskosten van een overeenkomst tot 1 maand vóór start opvang: € 50,00.
  • Annuleringskosten van een overeenkomst binnen 1 maand vóór start opvang: 1 maand opvang volgens contract.

Algemene voorwaarden

Voor onze opvang gelden de Algemene Voorwaarden Kinderopvang 2018 van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang. Deze voorwaarden maken onderdeel uit van de Overeenkomst Kinderopvang. In deze voorwaarden lees je, waar je als ouder recht op hebt en wat je van ons mag verwachten. Zo ben je verzekerd van kwaliteit.

Opzeggen of aanpassen pakket

Opzeggen of je pakket aanpassen kan door een e-mail te sturen naar onze klantenservice info@sko-oegstgeest.nl. We hanteren een opzegtermijn van 1 maand.