Aanmelden en openingstijden

Vanaf 2 jaar is je kind van harte welkom bij één van onze peuteropvanglocaties. Die vind je in verschillende wijken van Oegstgeest, samen met onze kindercentra voor dagopvang en buitenschoolse opvang. Als je kind 4 wordt, is het maar een kleine stap naar onze bso.

Aanmelden

Je kunt je kind aanmelden voor de peuteropvang als je kind 1 jaar is. Om een vertrouwensrelatie op te kunnen bouwen met je kind en met jou als ouder, hanteren wij een minimale afname van twee ochtenden peuteropvang. Door twee dagen naar de opvang te gaan, bieden we je kind de kans zich sociaal-emotioneel veilig te voelen en zich daardoor optimaal bij ons te kunnen ontwikkelen. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. 

Wij staan voor je klaar!

Buiten de schoolvakanties en erkende feestdagen zijn wij elke werkdag open van 08.30 uur tot 12.30 uur. Je kunt je kind brengen tussen 8.30 en 9.00 uur en halen kan tussen 12.00 en 12.30 uur. Deze breng- en haaltijden zorgen ervoor dat het rustig is tijdens het grootste gedeelte van de ochtend. Zodat wij samen met de kinderen ongestoord ons ochtendritme kunnen volgen. Wil je je kind op een andere tijd komen halen dan kun je dat natuurlijk met ons bespreken!

Goed om te weten: de peuteropvang is 40 weken per jaar. We tellen de 40 weken bij elkaar en delen deze door 12 maanden. Je ontvangt iedere maand een factuur, ook in juli en augustus. Dit is omdat de kinderopvangtoeslag ook 12 maanden per jaar wordt uitgekeerd. Mocht je geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, dan kom je in aanmerking voor de peuterregeling van de gemeente Oegstgeest. Lees hier meer over de peuterregeling.

Locatie bekijken 

Benieuwd naar een specifieke locatie? Bekijk onze locaties online in 360 graden en zelfs in VR.